©Beatrice Juhlin

SER  DU  STIGEN  FÖR  ALLA  TRÄDEN?

Det är klart att du gör! Livets Stege tror på dig! Att du klarar dig alldeles utmärkt. Just nu kanske du är lite utanför stigen, som inte alltid är spikrak.


Har du en nyfikenhet på vem du är och varför du tänker och handlar som du gör, vill du få en ökad självkännedom och förbättra ditt självförtroende och din självkänsla?


Livets Stegeföljer dig och gör strukturen i förändringsprocessen tydlig. Alla positiva förändringar känns i hjärtat. Livets Stege hjälper dig gärna att strukturera din vardag så att den blir hanterbar.

PERSONLIG  UTVECKLING


Det finns mycket forskning och beprövade erfarenheter som tydligt visar vad som är funktionellt i personlig utveckling. Livets Stege fokuserar på dina tankar, känslor och beteenden. Du är din egen ledare.


Livets Stege hjälper dig att uppnå de mål du har i livet för att leva ditt riktiga liv. Slå dig ner och njut en stund och se vad just du kan åstadkomma för förändringar.


Det är du du är experten i ditt liv! Mellan våra möten får du arbeta med dig själv på egen hand. Du får stöd hela vägen mot ditt mål. En unik plan skapas för dig som klient till Livets Stege. Vid varje möte får du verktyg med dig som vi sedan föjer upp tillsammans.Hösterbjudande 13/9 - 30/9 2021:

Startsamtal - 20 fria samtalsminuter


Har du en nyfikenhet på vem du är och varför du fungerar som du gör?

Vill du få en ökad självkännedom och förbättra ditt självförtroende och din självkänsla? Jag arbetar för att du ska känna dig trygg att våga öppna ditt hjärta för mig. Det är grunden som bygger vidare på kommande samtal. Som en början erbjuder jag dig ett samtal utan kostnad.